Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی برای وحدت رویه در پژوهش تحصیلات تکمیلی، ثبت پروپوزال‌ها در سامانه پژوهشیار را اجباری کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی برای وحدت رویه و افزایش کیفیت در عرصه پژوهش تحصیلات تکمیلی "شیوه نامه تکمیلی یکپارچه سازی مدیریت پژوهش تحصیلات تکمیلی را تدوین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این شیوه نامه تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاریخ تایید پیشنهاده(پروپوزال) آنها در گروه/واحد دانشگاهی که قبل از تاریخ اول اردیبهشت ماه 99 باشد و تا این تاریخ کد از سامانه CITC دریافت نکرده‌اند باید براساس این شیوه نامه برای دریافت کد پایان‌نامه/رساله از سامانه پژوهشیار اقدام کنند.

دانشجویان باید در سامانه پژوهشیار به آدرس https://ris.iau.ac.ir حساب کاربری ایجاد کنند. پروپوزال باید توسط دانشجو ثبت و تکمیل شود. دانشجویان کارشناسی ارشد باید از مسیر فعالیت‌های شما/ پروپوزال پایان‌نامه غیرپزشکی ارشد/ ارسال پایان‌نامه یا رساله اقدام کنند.

دانشجویان دکتري تخصصی نیز باید از مسیر فعالیت‌های شما/ پروپوزال یا رساله غیرپزشکی دکتری/ ارسال پایان‌نامه یا رساله مراحل را انجام دهند.

دانشجویان حوزه پزشکی نیز از مسیر فعالیت‌های شما/ پایان‌نامه یا رساله پزشکی/ ارسال پایان‌نامه یا رساله اقدام کنند.

مرحله بعدی دریافت کد پایان نامه یا رساله از سامانه است. کد پایان نامه/رساله، پس از تایید توسط مرجع تصویب واحد دانشگاهی، توسط سامانه پژوهشیار و از طریق ماژول "ثبت کد پایان نامه/رساله" تولید می‌شود. در این مرحله فقط فرآیند دریافت کد برای دانشجو صورت می پذیرد.

مرحله چهارم بارگذاری نسخه نهایی پایان نامه/رساله است که بعد ازانجام اصلاحات جلسه دفاع توسط دانشجو انجام می‌شود.

همه فرایندهای مرحله 10 برای دانشجو اعم ازثبت نمره دفاع، ثبت نمره مقاله و... باید انجام پذیرد.

دریافت گواهی اتمام کار در سامانه پژوهشیار برای ارائه به اداره امور فارغ التحصیلان (مرحله 11 پروپوزال) مرحله آخر است.

 در فرایند ایجاد حساب کاربري از دانشجویان پرسیده می شود که آیا تاریخ تصویب پیشنهاده (پروپوزال) شما در گروه آموزشی/واحد دانشگاهی قبل از تاریخ اول اردیبهشت ماه بوده است؟ همچنین تا تاریخ اول اردیبهشت ماه کد پایان نامه/رساله از سامانه کدینگ سازمان مرکزی دریافت نکرده اید؟

بدیهی است دانشجویان واجد شرایط باید پاسخ "بله" به این پرسش بدهند تا فرایند آنها در سامانه از دانشجویان دیگر متمایز شود.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی پروپوزال سامانه پژوهشیار سامانه پژوهشیار تحصیلات تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چهارمین قهرمانی متوالی مردان رویینگ دانشگاه آزاد در لیگ برتر 
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است